好耐冇食過咁正嘅burger!喺銅鑼灣海旁嘅MOO MOO Plus,環境開揚好舒服,餐廳最出名係手工漢堡,所以點番個推介嘅銅鑼堡試試。銅鑼堡嘅patty用上優質安格斯牛肉,非常juicy,加上入口即融嘅香煎鵝肝同焦糖洋蔥,仲有鬆軟充滿牛油香嘅brioche麵包同秘製Moo Moo汁,每啖都係好滿足嘅滋味。闊條麵掛滿用Parmesan Cheese同Cream整成嘅Alfredo醬汁,雞肉同慢煮方式烹調口感非常嫩,外面有蒜蓉香草調味,味道濃厚。雞槌係超值選擇,新鮮炸起熱辣辣好香口,仲配齊四款醬汁-松露醬、Buffalo醬、蜂蜜芥末醬、芥末蛋黃醬;我就最鍾意點Buffalo醬,辣汁夠惹味好似食緊Buffalo Wings咁。Seasonal Lemonade酸酸地好refreshing,似係mix咗西柚同檸檬汁,食完heavy嘅主食飲番啖就perfect~

芝士雞肉意大利闊條麵
MM+ 雞槌