2019-11-06 47 瀏覽
一向都知大圍多好野食,呢日老公放假又唔想煮,一於落嚟食個lunch~行行下去到油站附近,見到呢間風車,環境暗暗地幾舒服咁就坐低啦!餐廳入面有個超大電視,睇波應該一流,野食以呢個價錢嚟講都不錯!我地一人order左一個lunch set嚟 share!每個set都包前菜、主食、飲品,前菜可以揀是日餐湯/沙律,飲品可以揀咖啡/茶/水果茶,或者加錢轉特飲/啤酒~主食我揀左日式照燒雞肉脆豬 $76 - 估唔到賣相幾吸引,同餐牌圖片一樣😂雞扒好厚冇偷工減料,脆豬真的脆唔係淋,夾埋溶溶地芝士、fresh既蕃茄生菜,咬落去好滿足☺️配埋又熱又脆既薯角,清清地沙律菜,真係食T字漢堡快餐店都唔止呢個價👍🏻老公揀左牛脷炒意粉$54-牛脷爽,夾住洋蔥、蘆筍、菇,唔油膩,整體感覺唔錯😋飲品方面,加$10點左爆谷味咖啡,同加$12點左荔枝梳打~咖啡真係有爆谷味幾得意,荔枝梳打清清地不錯~老公一路食仲一路話下次可以約朋友嚟吹水睇波飲酒🤣

老公一路食仲一路話下次可以約朋友嚟吹水睇波飲酒🤣
炒牛脷意粉