餐廳: 珍珠皇宮印度餐廳
資訊:

2023-04-27 142 瀏覽
今日同朋友好想食印度野,所以特登去左重慶大廈搵食😆搵到一間見到error都黎過😆而且餐廳環境幾好唔會太嘈,岩哂我同朋友傾計食飯。不過依間餐廳的確係有驚喜!每一樣野都好好食好岩口味🤤✨Masala Papad 薄脆上面有洋蔥同蕃茄,配左芒果醬同一個印度醬料😆我自己就鐘意芒果醬,好開胃!✨乳酪脆米球初初以為係熱食,原來唔係😆出面既米球好脆,咬落去係乳酪爆醬,酸酸甜甜好好食又開胃🫶🏻✨南印度捲餅依個餅上到黎比我地想像中大份😂入面捲住薯仔蓉同洋蔥好正,幾特別。 ✨Butter Chicken 依個超好食!!!必叫!!絕對係我係香港食過最好食既butter chicken之一🥹🥹個醬同朋友叫左兩份naan點黎食都食哂😆好香好creamy,而且雞肉好滑,好好食😍✨Cheese naan & Garlic naan兩款naan都好正!Garlic就比較香口脆口,cheese就好多芝士🤭我個人就go for cheese!!✨Mango lassi 食印度野點可以唔叫😍非常好飲🤭🤤依餐真係有驚喜,係重慶大廈有好多間餐廳花多眼亂,建議大家可以試試依間,野食非常好食,環境亦唔會好似其他印度餐廳比較多人同嘈

✨Masala Papad

Butter  Chicken

✨Cheese naan & Garlic naan

✨Mango lassi
食印度野點可以唔叫😍非常好飲🤭🤤

依餐真係有驚喜,係重慶大廈有好多間餐廳花多眼亂,建議大家可以試試依間,野食非常好食,環境亦唔會好似其他印度餐廳比較多人同嘈吵,岩哂同朋友一到傾計一到食好野😆

Masala         Papad
Butter  Chicken