2019-08-31 79 瀏覽
今日放工同朋友去左一間想試好耐既日式餐廳食晚餐餐廳在駱駝漆大廈, 本來以為工廠既餐廳裝修未必好精緻, 結果出乎意料, 竟然有軟綿綿的 sofa 坐, 環境都舒適 到睇餐牌, 三心兩意, 眼花撩亂地终於點好食物了雙重芝士年糕: 熱烘烘的, 上面有一塊芝士, 一咬落口, 軟綿綿的年糕有滿滿既芝士流出, 內外都有芝士, 好滿足!芝士控一定喜歡💕金馬倫芝士卷: 炸得岩岩好, 炸到金黃色, 夠香脆, 又一好吃芝士食物八爪魚丸唐揚: 似足係日本食果 D 甘, 好豐富, 正鳥棲豚肉炒麵: 鐵板上, 可保持熱量, 夠細心之餘食物質素又好 – 香噴噴的, 豚肉細嫩, 日式拉麵,炒麵有點大板燒的感覺熱朱古力奶: 奶味足, 比大連鎖店還好, 又有拉花抹茶鮮奶:賣相很好, 望落不錯 總括來說, 係一間可 encore 既餐廳,  裝修環境好之餘, 座位又夠寬敞, 好適合朋友聚會, 食物選擇又多, 味道又好! encore之選!
今日放工同朋友去左一間想試好耐既日式餐廳食晚餐

到睇餐牌, 三心兩意, 眼花撩亂地终於點好食物了

八爪魚丸唐揚: 似足係日本食果 D 甘, 好豐富, 正

熱朱古力奶: 奶味足, 比大連鎖店還好, 又有拉花

抹茶鮮奶:賣相很好, 望落不錯

雙重芝士年糕
金馬倫芝士卷