2013-07-02 2810 瀏覽
啲野食係幾好,仲整得幾靚添 1. 炸物併盤,排得整齊,賣相一流!2.芝士薯條,好食!3.雞串,味道,正常味道啦!4.肉醬意粉,一般般咁,又係正正常常既味道!不過佢地既服務及做生意手法令人失望 1)入到去既時候沒有Dinner Set餐牌, 只比個PARTY餐牌(無乜選擇),要局住我地要幫襯佢個PARTY餐。我地要傾左好耐先比個所謂老闆娘Approve,可以比我地點Dinner Set。 2)明明個PARTY SET話有兩種餐飲任飲,但斟左兩round之後就收起左其中一JAR,無再發還 3)一夠鐘就想趕人走咁,係咁執執執,啲野未飲完都比佢收,本來只係唔想SIDE野,飲埋杯飲品姐,都比個傳說中的老闆娘黑面,話”我預左掉哂佢“,嬲到呢。。。。 總結:一班人出來都只是想開開心心吃一餐,雖然味道OK,但係要面對態度差的店員真會扣很多分。希望老闆同老闆娘研究下怎才算為良好的待客之道吧!
啲野食係幾好,仲整得幾靚添

1. 炸物併盤,排得整齊,賣相一流!
2.芝士薯條,好食!
芝士薯條
3.雞串,味道,正常味道啦!
雞串
4.肉醬意粉,一般般咁,又係正正常常既味道!
肉醬意粉
不過佢地既服務及做生意手法令人失望