餐廳: 大都烤鴨
資訊:

2021-08-22 373 瀏覽
今日約左舊同學聚一聚,大家都話想食片皮鴨,最後就決定揀左呢間位於尖沙咀K11入面既大都烤鴨喇。環境方面,座位闊落,坐得舒服,唔會話逼住逼住咁,所以呢餐飯都食得好舒適。服務態度方面,等位黎講都算快,因為都比較多人等,但我地都係大約半個鐘就入到去。服務員既態度非常好,上菜速度好快,見枱面唔夠位會幫我地執走晒食完既碟。食物方面,咁我地一行4人就叫左4人晚市套餐,食物既賣相都好靚,當然味道都唔差。值得一讚既係呢餐飯既主角片皮鴨。鴨皮脆薄,鴨肉都好嫩滑,食落又唔會好油膩,係必食既一道菜。唯一美中不足既係份量有啲少,大家都食唔夠喉。價錢方面,晚市黎講呢間餐廳既價錢合理,咁既價錢食到咁高質素既中菜就真係無得頂。

。唯一美中不足既係份量有啲少,大家都食唔夠喉。

前菜
牡丹蝦仁