🍽️ MOO MOO Plus 📍銅鑼灣百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號舖-今晚去bookmark左好耐既Moo Moo plus,同男朋友撐枱腳🥰🥰我地揀左個combo for 2($798),好飽好滿足🤣🤣💫是日餐湯-牛肝菌湯牛肝菌味濃郁,質感香滑,飲落仲要有少少牛肝菌嘅粒粒,好有口感😍😍😍💫牛油果柚子沙律沙律醬偏甜,有香濃嘅柚子蜜味,同牛油果都幾夾👍🏻👍🏻酸酸甜甜幾開胃😍😍沙律菜種類多而且好新鮮🌿🌿💫MM+黃金蟹餅金黃色既蟹餅切開係大量既蟹肉絲😍😍外脆內軟既口感,鮮甜再加埋香草既香味🌱成件事層次好豐富💫MM+秘製芝士長通粉芝士拉絲超邪惡😈😈而且長通粉表面有微微燒焦痕跡,好香口啊🔥🔥另外有好多配料😍😍包括有香脆嘅煙肉、金黃濃郁嘅蒜片、吸曬味既菇菌😋😋😋雖然食落有唔少芝士,但係完全唔會膩!👍🏻👍🏻💫西班牙黑毛豬肩肉配無花果醬豬肩肉肉味香濃,多汁又軟稔😍😍😍個人認為就由黑椒同鹽嘅調味已經好足夠,可以食到本身肉嘅鮮味🤭🤭🤭無花果醬嘅果味香濃,而且非常濃稠😋😋😋豬肩肉點埋無花果醬,可以好好咁樣中和左豬肉嘅油潤👍🏻👍🏻-🌟飲品方面,我哋揀咗兩杯凍檸水🍋🍋,健康啲呀嘛🤣🌟餐廳座位寬敞,坐
🍽️ MOO MOO Plus
📍銅鑼灣百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號舖

💫是日餐湯-牛肝菌湯

💫牛油果柚子沙律

💫MM+黃金蟹餅

💫MM+秘製芝士長通粉

💫西班牙黑毛豬肩肉配無花果醬

🌟飲品方面,我哋揀咗兩杯凍檸水🍋🍋,健康啲呀嘛🤣

🌟餐廳座位寬敞,坐得舒服之餘,音樂亦都好有氣氛,令人好放鬆🥰🥰

🌟即使係星期四,都見到有唔少食客係一班朋友黎聚會👍🏻👍🏻👍🏻餐廳仲有提供combo for 4🫶🏻🫶🏻

推薦指數:4/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#銅鑼灣 #CausewayBay #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣美食地圖 #銅鑼灣必食 #MooMooPlus