呢排天氣轉涼 係時候去行街買冬季衫( ー̀֊ー́ )行到攰就係附近見到間純白風西餐良心店💛見到環境咁靚就入去試試 ٩(・∀・)٩一入到就見到好多唔同貓頭鷹🦉環境都好igable 仲要加咗聖誕deco( ˊᵕˋ )而呢到Set menu有Dinner for two有一款前菜 兩款主菜 仲有兩款甜品好抵食~都適合慶祝嚟食・֊・不過當日唔太肚餓 就散叫了個main+snacks🍚 日本帶子黑松露什菌意大利飯 $145呢到啲risotto唔會話太硬 口感剛好🤌🏼黑松露汁好creamy 唔會話太稀太多 之前食過有啲係汁多到浸住啲飯…呢到挽回返我對出街食risotto嘅信心🤣帶子仲要係半生熟!所以咬落唔乾唔鞋整體嚟講係正㗎🫶🏻🥙 小食拼盤 $138入面有BBQ汁雞翼 芝士條 甜薯條同芝士蔥餅雞翼唔乾身又juicy~仲要有芝士蔥餅好特別!個人嚟講幾鍾意食!蔥味較突出(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🍮 伯爵紅茶焦糖燉蛋 $45即叫即整!食落勁香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡非常喜歡呢個ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )🍰 是日精選甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55食落唔會太膩 淡淡芝士味 本身驚好heavy 點知食完一啖接一啖~總結!食物賣相定
呢排天氣轉涼 係時候去行街買冬季衫( ー̀֊ー́ )
行到攰就係附近見到間純白風西餐良心店💛
見到環境咁靚就入去試試 ٩(・∀・)٩

一入到就見到好多唔同貓頭鷹🦉
環境都好igable 仲要加咗聖誕deco( ˊᵕˋ )
而呢到Set menu有Dinner for two

帶子仲要係半生熟!所以咬落唔乾唔鞋
整體嚟講係正㗎🫶🏻

🥙 小食拼盤 $138
入面有BBQ汁雞翼 芝士條 甜薯條同芝士蔥餅
雞翼唔乾身又juicy~

🍮 伯爵紅茶焦糖燉蛋 $45
即叫即整!食落勁香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡
非常喜歡呢個ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )

🍰 是日精選甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55
食落唔會太膩 淡淡芝士味
本身驚好heavy 點知食完一啖接一啖~

總結!食物賣相定味道都值得推介
職員服務態度都好好禮貌 好nice~
見到我地冇曬水都秒速fill🤣
環境好靚 唔會坐得太逼 好適合慶祝聚會( ๑⃙⃘ˊᵕˋ๑⃙⃘ )

👅味道:4.5/5
💰性價比:3/5