2020-06-22 526 瀏覽
呢間馬來西亞菜一直都好受歡迎,星期六2點排成半個鐘先有位,真係餓死我🤣入面座位都唔算太多,好彩等位時已經諗定食咩,可以直接嗌,嘢食就要等十分鐘左右先到實在太多嘢想食,但今次都係嗌最熱門嘅老鼠粉、玻璃魷魚通菜、檳城福建蝦麵,兩個人食,食到好飽,夜晚都唔使食😆玻璃魷魚通菜真係好正,最鍾意佢個汁,甜甜辣辣咁,食一條菜就蘸好多汁,好想打包佢返屋企撈飯食檳城福建蝦麵材料幾足,都幾新鮮,不過個人覺得普普通通老鼠粉好夠火喉,但味道略嫌太淡,但同行朋友就覺得啱啱好,朋友非常鍾意呢個餸😋食完一出呢個門口,個肚都漲到不得了,嗌咁多嘢食,每人都係一百樓下埋單,真係好抵食,唔怪得咁多人排隊,聽聞佢個咖央多都好正,今次食唔落,下次試吓先!
招牌砂煲老鼠粉
玻璃魷魚通菜

檳城福建蝦麵材料幾足,都幾新鮮,不過個人覺得普普通通

檳城福建蝦麵
招牌砂煲老鼠粉