ᴍᴀɪɴ·法式蛋卷 配布里歐麵包 $92﹟蛋卷做到好厚身, 好有視覺效果😍而且佢裏面既饀料都好足, 食到有羽衣甘藍, 車厘茄, 煙肉粒, 豬肉粒, bell pepper粒粒, 面頭再有埋ricotta cheese一齊mix埋食, 成件事好豐富🤤🤤淡淡既蛋香, 清清地唔會太鹹, 個蛋夾埋少脆少甜都夠軟身既麵包一齊食得岩岩好😛🍴ᴍᴀɪɴ· 美式手撕豬肉 配自選味道Bagel $88﹟Bagel有原味, 芝士味, 同埋我簡左既芝麻味🥰手撕豬肉配左佢地既燒烤醬, 食食下好似食到有種豬腳薑既味道🤨個bagel真係做到外脆內軟!!平時食親既bagel都係偏硬身😂所以呢個真係比到驚喜🥳🥳🥳另外仲有兩塊炸到卜卜脆既芝士脆片, 加埋一齊食即時提升口感, 仲可以夾埋旁邊既青蘋果絲, 係一個清新既配搭👏🌱🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cheese Latte $45﹟層次感同賣相都非常吸引, 但飲落既芝士味偏淡, 反而有少少失望...🙈🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cucumber Latte $48﹟呢個配搭都係第一次新嘗試, 抱住中伏既心態, 但原來下次可以encore😋好有心思地將青瓜絲砌成一朵花, 再雪成冰, 但可惜佢唔太浮得
ᴍᴀɪɴ·法式蛋卷 配布里歐麵包 $92

🍴ᴍᴀɪɴ· 美式手撕豬肉 配自選味道Bagel $88
美式手撕豬肉 配芝麻Bagel
手撕豬肉

🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cheese Latte $45
Cheese  Latte
Cheese  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ·Cucumber Latte $48
﹟呢個配搭都係第一次新嘗試, 抱住中伏既心態, 但原來下次可以encore😋好有心思地將青瓜絲砌成一朵花, 再雪成冰, 但可惜佢唔太浮得起, 杯野有青瓜既味道🥒同時又飲到咖啡味, 甜度都控制得岩岩好😍
Cucumber  Latte

🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ·冰火蘋果批 $72
﹟熱既蘋果批遇上凍既雪尼拿雪糕, 呢個組合無得輸, 面頭仲有幾層樓高既🤣綿花糖做點綴, 增加視覺效果🤩食落正正常常, 酸酸甜甜咁, 但就覺得個批好似簿左少少😂
冰火蘋果批
美式手撕豬肉 配芝麻Bagel