抗疫要食得好依家安坐家中都食到💓美味雞煲同火鍋啦🤩·佢地推出左 $398 鱻潮雞煲餐🍜🐓2個人開心share,平均每人$100都唔洗,真係好抵食!·我揀左走麻走辣雞煲,雞煲份量有半隻咁多!火鍋配料相當豐富,包括牛頸脊、即炸嚮鈴4件、蟹肉蟹籽珍寶珠及福袋各2粒、我至愛既牛栢葉、台式蝦肉條、田園蔬菜盆及讚岐烏冬兩個🤤🤤·雞煲既份量都好多,雞肉嫩滑惹味,仲啖啖肉添😋 食完雞煲加入雞湯及白蘿蔔,搖身一變成為火鍋🍜 火鍋配料亦相當出色,牛頸脊肉味濃郁,顏色鮮嫩! 🦀蟹肉蟹仔珍寶珠及福袋大大粒蟹仔食到索索聲,口感非常豐富😚 台式蝦肉條我係第一次食,原來口感係咁爽口Q彈,不錯的👍·總括而言,哩個雞煲火鍋套餐份量剛剛好,質素亦相當不錯,等遲啲疫情解封,約定大家一齊去分店再食過!
抗疫要食得好
依家安坐家中都食到💓
美味雞煲火鍋啦🤩
佢地推出左 $398 鱻潮雞煲餐🍜🐓
2個人開心share,平均每人$100都唔洗,真係好抵食!

我揀左走麻走辣雞煲雞煲份量有半隻咁多!火鍋配料相當豐富,包括牛頸脊、即炸嚮鈴4件、蟹肉蟹籽珍寶珠及福袋各2粒、我至愛既牛栢葉、台式蝦肉條、田園蔬菜盆及讚岐烏冬兩個🤤🤤

2020-04-17
外賣送餐