同朋友gathering,揀左大家都鍾意嘅越泰菜,呢度環境舒適,座位闊落,亦有好多菜式可以選擇。越式酸辣海鮮鍋最有驚喜,除咗有多種海鮮外,仲有超多菠蘿超鍾意,成個湯酸酸甜甜,好醒胃,我哋食到一滴不留。青木瓜大蝦雞絲沙律賣相幾靚❤️,大蝦新鮮彈牙。串燒雞牛豬烤得唔乾幾惹味。春卷脆卜卜熱辣辣好味喎😋!自己就對海鮮炒檬粉冇乜特別興趣,海鮮材料都豐富不過就比較淡味。最後梗係唔少得甜品啦,呢個拼盤有越南綠豆拉高椰糕、芒果糯米飯、焦糖燉蛋,芒果都幾大件多汁幾甜,配暖暖嘅糯米飯,真係好懷念泰國呀🥺,椰糕都係暖暖嘅,非常QQ,椰香味唔算重亦唔會太甜,比較失色嘅燉蛋感覺煮過龍,唔夠滑。整體食物質素都唔錯,三個人叫咗好多唔同種類嘅嘢,大滿足嘅一餐
同朋友gathering,揀左大家都鍾意嘅越泰菜
,呢度環境舒適,座位闊落,亦有好多菜式可以選擇。