見好耐冇食過大排檔,所以呢晚就同咗一個朋友去食~ 呢間女人街食飯公司其實都好出名,因為餐廳名夠晒特別,仲好易記!我哋兩個人叫咗三個餸,有小食有魚有菜有肉咁啦!😂😂😂屋村三鮮其實就係生腸、鴨腎同埋墨魚嘅滷味併盤,滷水味略嫌唔夠入味,不過生腸同埋墨魚夠晒冰凍,爽口!好鐘意呢種口感!個質感拍得住肥姐小食店!風沙九肚魚,味道相當唔錯,外層酥脆,內層魚肉勁嫩滑,不過略嫌唔夠多炸蒜,有啲位完全冇蒜!馬拉盞通菜牛肉煲,通菜同埋牛肉吸收咗馬拉盞的香辣,好惹味!送飯一流!另外叫咗個油飯,份量都幾多,我同朋友嘅食量唔算太大,兩個女仔share一碗都夠飽!呢餐食咗$345,略嫌貴咗少少,但整體食物係中上嘅,如果多啲人嚟食會較推介呢間餐廳!

我哋兩個人叫咗三個餸,有小食有魚有菜有肉咁啦!😂😂😂

屋村三鮮

風沙九肚魚