要表揚一下男朋友先喔🙆‍♀️ 佢知我中意蝦湯 就特圍搵間有蝦湯底既麵館帶我去食☺️好啦 抵錫喔💋💋麵館係大圍 係新開幾個月咋😯不過都幾多人黎食 晏少少已經要等下位😯我地叫左個涼拌手工豆腐 麵我地就傾左好耐🙉🙉🙉 因爲我覺得個海龍皇湯$128唔係好抵食🙉🤔 到最後聽左男朋友講要海龍皇湯之後又要傾要黑口黑麵定好頭好尾好好d🙉😂 所以揀左勁耐🙈🙈 個涼拌手工豆腐其實都係冷豆腐配d麻辣醬🤔不過就d豆腐滑d 但豆香味唔夠喔海龍皇海就蝦頭味超重 但唔係我好中意既蝦膏味🙈 餸就有兩粒帶子同🦐 帶子都幾滑唔un 不過🦐就唔彈牙 可能因為煮得太耐啦😪😪男朋友最後聽左我講要左黑口黑麵🙈好彩佢無食到黑口黑麵🙈🙉因爲佢話普通d 湯底無咩味道 好頭好尾好似好食d😂😂😂 但真心個墨魚滑係好食既😛扁陽春麵好食過陽春麵(海龍皇係配陽春麵架)同埋係男朋友重口味囉💁我覺得黑口黑麵幾好食喔🤗 不過下次就唔會再特登入大圍食啦😬
手工豆腐

海龍皇麵