2020-03-26 146 瀏覽
第一次去用Open Rice訂位所以有折,第二次無訂位,無任何折扣。幫襯第二次原因係因為我欣賞佢燒物既燒雞皮。而其他既牛肉就一般,佢嗰度共有四款牛同分別四個價錢。第一、二款唔包海鮮。第三、四款價錢包海鮮。我第一次去係食第三款價錢包海鮮那隻,但覺得啲牛唔係特別好,而且啲牛仲刨到薄過紙😅。所以第二次就試隻平啲既牛,但平啲既牛反而刨得厚啲,食落有啲口感,唔會好似之前嗰隻好似食風咁😆。但呢兩個價錢既牛 感覺唔到好大差別。所以你唔食海鮮,就揀第二款ok啦!但重點我唔會再幫襯既原因就係,呢間鋪明明係寫明可以收信用卡💳但兩次都迫人比現金埋單。第一次就算,第二次佢又係咁,問佢明明門口寫住可信心卡付款 點解要比現金?個職員竟然答你有冇現金吖?我哋訂貨叫牛都係比現金,所以想收現金。咁既時世咁小人外出食飯,成個場得三、四張枱,埋單既時候竟然咁回答我⋯大家自己諗啦⋯⋯仲有,最後生啤唔夠凍,唔駛加錢飲生啤啦!要飲酒🍻就飲佢包埋既罐裝師威啦!
2020-03-12
  • 炸物