嚟到呢間店,首先係試咗個「士多啤梨拿破崙」,我話你知,嗰個酥皮嘅脆度正到爆炸,加上啖啖草莓同滑嘅忌廉,真係諗起都流晒口水。再講下「無花果拿破崙」,餅皮同上面嘅果肉搭配得咁得意,忌廉部分又唔會踏界,好有層次感嘅!跟住我哋試咗「經典開心果拿破崙」同埋「榛子拿破崙」,兩款都係層層鬆脆,開心果同榛子嘅香氣好突出,滋味滿分!店裡面嘅招牌雪糕酥皮筒我當然唔會錯過,「雲呢拿吉士」嗰個香味真係不得了,同「抹茶紅豆」嘅配合又係另外一種享受。記唔得錯嘅話,「藍莓芝士」都係好受歡迎,酸酸甜甜,真係唔錯過。拿破崙同埋蛋糕系列,每一款都做得好精緻,食物同視覺嘅享受兼備。總之來過呢度,感覺就好似去咗甜品天堂噉,每樣嘢都想一試再試!🍰🍮🥧