今日來到咗呢間餐廳試吓人氣爆燈嘅咖啡,喺香港這個美食天堂,真係多得揀。🥤首先嘗咗呢杯Spanish Latte,溫熱熱嘅,入口即溶,咖啡香同煉乳嘅甜味完美融合,飲落真係「撈到」!嘩,個泡沫又滑又細緻,正到不得了!☕另一邊廂,個Crispy Chicken Burger咬落去嘅口感真係亮了,啲雞肉鬆脆得嚟唔乾,啲Gem Lettuce爽口得滯,加上靚汁,真心「無得輸」!🍔至於嗰個Truffle Fries,嘩,每條薯條都係Truffle味,香氣四溢,點跟嗰個Mushroom Swirl Sauce,簡直夠曬味得嚟又唔叫人膩,咪就係層次豐富嘅好滋味嘞!🍟最後緊係唔少得甜品—個Molten Chocolate Cake。蛋糕外皮微脆,裏面流出嘅朱古力醬,濃郁又香滑,配埋雪糕,「天衣無縫」嘅組合,最啱黎個甜蜜收尾!嚟到這餐廳,每一樣嘢嘗都給我驚喜連連,唔係講大話,下次仲會再約埋班朋友一齊黎食!👫