喺這家店試咗幾款食物,其中the New Yorker配上sesame bagel真係引發咗一陣味覺嘅風暴🌪️! 應該係我食過最好味嘅bagel了!車厘茄、煙燻牛肉同芥末蜂蜜醬搭配得好match,好開胃。咬落去嘅時候,bagel外皮啲芝麻香氣四溢,內裡麵糰又軟又有彈性,嗰種口感,真係一流!煙燻牛肉嘅鹹香與沙律嘅爽脆和醬料嘅甜香互相交織,搞到你會想一啖緊接一啖,停唔住口。飲品方面,個piccolo就真係得體嘅濟濟,不過我都覺得佢放喺咖啡旁邊會略遜色少少。但係總體上,這個組合佢啱晒想食輕食嘅朋友!如果要我推介幾樣,我會話你千祈唔好錯過嗰碟New Yorker配sesame bagel,因爲真係值得一試!😋平民食評但係個味絕唔平凡,平台啲食物真係送你一個味蕾上嘅享受之旅!🍽️✨