2019-09-04 97 瀏覽
網上見到渝味曉宇做緊”午市火鍋免費鍋底”,優惠期至10月尾。朋友見咁抵,梗係約出黎食飯啦😂😂餐廳擺設格局寬敞,環境光猛、舒服。我地坐係窗口附近,仲睇到海景添😆我地早2個星期已經約好左食呢餐,啱啱病好左嘅我本身諗住可以食辣野,點知到我朋友早2日病左,所以同麻辣鍋無緣😔我地揀左鴛鴦鍋,分別係大骨滋補鍋同山珍菌湯鍋網上見到渝味曉宇做緊”午市火鍋免費鍋底”,優惠期至10月尾。朋友見咁抵,梗係約出黎食飯啦😂😂一落完order,店員馬上送上一人一碗糖水,先潤一潤現炸豆皮﹕大大片、好香脆,而且仲係微暖嫁😚曉宇嫩牛肉﹕牛肉好嫩滑,就算滾耐左都唔驚過火變韌,而且好香牛肉味血旺﹕豬紅好香,無腥味。份量多,抵食👍🏻鮮龍躉片﹕真係龍躉片,大大片、厚身嘅魚肉仲連皮㗎😚煮完后白雪雪😍好滑仲好彈牙🤤曉宇手打三寶丸﹕半份係三寶丸每款一粒。可以比你試下鐘意食邊款再order,真係貼心,好抵讚🥰午餐肉﹕火鍋必點😍豬肉味好香濃鮮蝦雲吞﹕肉餡嫩滑,鮮蝦肉好彈牙菜肉雲吞﹕呢款雲吞好啱我胃口,加左木耳有爽口嘅口感,而且勁juice😋😋白蘿蔔﹕因為薄切,唔使滾好耐就食得。配大骨鍋真係好清甜👍🏻👍🏻👍🏻藕片﹕藕片新鮮但口感較粉,我個

糖水

一落完order,店員馬上送上一人一碗糖水,先潤一潤

現炸豆皮﹕大大片、好香脆,而且仲係微暖嫁😚

血旺﹕豬紅好香,無腥味。份量多,抵食👍🏻
鮮龍躉片

午餐肉﹕火鍋必點😍豬肉味好香濃

鮮蝦雲吞﹕肉餡嫩滑,鮮蝦肉好彈牙

藕片﹕藕片新鮮但口感較粉,我個人都係比較鐘意爽口的

甜玉米﹕玉米真係好鮮甜,食完大骨鍋的玉米,忍唔住要再order😅

田園菜籃﹕蔬菜新鮮、翠綠。分別有:唐生菜、油麥菜、娃娃菜同皇帝菜

稻田毛肚
稻田毛肚﹕食四川火鍋又點可以唔叫毛肚😏毛肚口感爽脆🤤如果今日食麻辣鍋底的話肯定更正🤪
2019-08-31
糖水