2022-03-27 53 瀏覽
好正啊🌶🌶🌶辣得好過癮🤩中意食辣既人一定要嚟挑戰,辣到任君選擇,可以有唔辣加到💣爆爆爆辣,我簡咗中辣,都已經有感覺,完全唔敢想像💣爆爆爆辣會點🤣最重點係平民價又夠大份💯蟹籽沙律🥗 $48滿滿的一大盒,除咗有蟹籽,仲有粟米同帶子裙邊,撈埋爽脆嘅青瓜沙律,好清新👍🏻用嚟解辣就最好🤣爆多蟹籽冷麵 $40佢仲有極多芫荽版,啱哂鍾意食荽嘅人,可惜我唔係😂蟹籽鋪滿成盒冷麵,多得有點兒過分,爆多蟹籽並不是浪得虛名!爆辣炒飯 $48炒飯粒粒分明,唔會有油淋淋,加埋洋蔥一齊炒,再加少少辣🌶非常香口!唔鍾意食飯可以轉炒烏冬賽螃蟹杯麵 $38我真係未見過咁大杯嘅杯麵,分量多到完全冇空位,配料仲有賽螃蟹、西蘭花🥦粟米🌽青瓜同蟹柳,邊有杯麵咁足料㗎!爆辣雞軟骨 $38呢個用嚟配啤酒🍻簡直係絕配,夠香口好惹味,仲要辣辣地,飲酒唔少得佢!經典袋裝冷麵 $18冇錯!只係$18有三款餸加麵,抵到不得了,仲有辣度可選擇,雖然平但份量都係唔少嫁!性價比非常高👍🏻爆辣油生蒜 $25如果你食完覺得佢哋嘅出品好味,可以買呢一個生蒜油返屋企自用,用嚟煮餸方便又好味😋原來佢哋仲可以叫到會,疫情過後可以開party的話,我一定係選擇佢

蟹籽沙律🥗 $48

爆多蟹籽冷麵 $40

爆辣炒飯 $48

賽螃蟹杯麵 $38

爆辣雞軟骨 $38

經典袋裝冷麵 $18

爆辣油生蒜 $25

原來佢哋仲可以叫到會,疫情過後可以開party的話,我一定係選擇佢!搞一個爆菊花派對🎉
蟹子沙律
爆多蟹籽冷麵