2020-10-08 854 瀏覽
午餐時間入座都好快 座位算闊 環境視覺行簡約風Lunch set 湯+主食+茶/汽水甘荀湯 其實無咩甘荀味反而南瓜味比較重 裡面仲有藜麥 同薄荷葉 薄荷葉食落去嘅味道帶青味未必個個都接受得到 呢個就睇個人口味我就覺得還可以慢煮肉碎闊條麵裏面嘅肉碎係牛肉 所以唔食牛肉既就最好唔好選擇呢個 講下個味道先 其實好似紅酒燉牛肉 闊條麵口感彈牙 不過因為個汁你到上去 所以食落去個闊條麵同個汁 係分開兩樣野 唔算perfect match 普普通通甘個汁如果配螺絲粉或者飯會更理想冰茶蘋果奇亞籽冰茶 一定要遲先用飲管攪勻如果唔係啲糖水就會沉晒底反而個另外+$15叫既摩卡有驚喜 外表雖然唔係好出眾但係甜度啱啱好亦都唔需要另外再加糖 飲落個質感亦都唔會太稀 整體黎講環境: 舒適服務 :入座快 有禮貌時間: 中午12:30 用餐時間60分鐘食物:賣相係靚既價錢: 4樣野 $120連加一 屬於中等 Lunch set 湯
午餐時間
入座都好快 座位算闊 環境視覺行簡約風