2023-11-04 92 瀏覽
今日同朋友行街時經過銅鑼灣,見到一好chill既西餐店,我哋兩個二話不說,就決定入去嘆返個豐富午餐先🍽️⭐️經典之堡配薯條🍟漢堡包同埋個薯條份量好多,手打牛肉好厚身,肉質好Juicy,中間夾住一啲蕃茄🍅生菜🥬非常足料,薯條炸得内脆外香,加埋小小辣粉系面,味道更加惹味🤤⭐️美國封門柳配薯菜🐮五成熟肉質嘅封門柳,肉質非常嫰滑,牛肉味道好濃郁,分量都好多下,非常抵食😍⭐️MM+黃金蟹餅🦀每一件蟹餅炸到香脆可口,蟹餅切開之後,入面好多蟹肉絲,夾埋忌廉汁一齊食,口感好creamy😋⭐️香蒜蜜糖雞翼🧄雞翼外皮烤得好香脆,配上蜜糖同炸蒜片,味道非常好食😍⭐️蕃茄海鮮忌廉湯該🥣海鮮湯嘅味道好濃,忌廉味香甜🤤⭐️柚子雪葩🍧柚子既味道好香濃,食落口有種好清新嘅感覺🤩

⭐️蕃茄海鮮忌廉湯該🥣海鮮湯嘅味道好濃,忌廉味香甜🤤

⭐️柚子雪葩🍧柚子既味道好香濃,食落口有種好清新嘅感覺🤩