2024-03-31 93 瀏覽
今年的周年紀念晚餐決定試下位於元朗富達廣場的Chef's Stage Kitchen。訂枱及上網揾menu遇到小小問題,FB揾唔到menu,打去訂位問原來IG有full set menu。但無論於FB或IG查詢,都係無回覆,呢方面相信餐廳係可以做得更加好。至於晚餐當晚,整體的體驗係滿意的,我地點咗個2人餐,然後再加咗個藍青口頭盤,主菜方面就upgrade要12oz US ribeye。黑松露磨菇湯都算香濃煎帶子煙三文魚OK藍青口肉質較細,味道OKMain course: Ribeye要medium well, 肉質都算夠嫩,12oz份量滿足Main course: 鮮藍蟹肉露筍risotto, 陣陣香味撲鼻,份量亦OK正價叫甜品,餐廳可因應要求而準備朱古力慶祝句語於碟上,整得好靚。甜品的質素都算OK。餐廳整體的服務亦滿意,我訂枱時有註明2人再加1架BB車,而餐廳亦預留一個較為寬敞的位置。另外,上菜時間方面亦算用心。對於晚餐整體的體驗係滿意,會繼續支持!希望餐廳於social media方面的溝通會做得更加完善。備註:周末務必訂枱

黑松露磨菇湯都算香濃
煎帶子煙三文魚OK
藍青口肉質較細,味道OK

對於晚餐整體的體驗係滿意,會繼續支持!

備註:周末務必訂枱

2024-03-16