大家好今日帶大家去到元朗一間,價錢超平嘅平民壽司店,但係質素可以媲美一啲貴價嘅餐廳 一板海膽嘅價錢,都係98蚊,但係佢嘅質素絕對係港島到嘅話起碼要賣到180蚊左右先食到,但係喺呢度已經可以食到咁高質素嘅海膽海鮮味非常之豐富絕對係嚟呢間食嘅首選 另外5款自選刺身丼 我揀咗,三文魚,吞拿魚,魷魚,帶子,北寄貝除此之外仲有好多比你自由選擇自由配搭 三文魚同吞拿魚非常之厚肉,而且非常新鮮咬落去啖啖香甜,墨魚新鮮彈牙, 北寄貝非常爽口,帶子非常大粒新鮮 另外叫左個刺身拼盤 三文魚油甘魚北寄貝帶子同埋甜蝦,樣樣都非常之新鮮 除咗壽司之外最重要介紹嘅就係呢個,燒得非常之香脆而且好好味嘅雞泡魚乾,食得令人一試回味 另外仲有多款壽司畀你選擇樣樣都好好味㗎 火炙壽司亦都係我至愛之一仲有好難得先有得食嘅左口壽司 燒牛舌嘅味道非常之香濃食咗咁多咁漏嘅刺身之後,食番少少肉令到個身心都平衡啲 總括嚟講呢間餐廳非常之好食亦都價錢非常之平絕對係好食嘅推介

另外仲有多款壽司畀你選擇樣樣都好好味㗎

火炙壽司亦都係我至愛之一仲有好難得先有得食嘅左口壽司