餐廳: 鮨文
資訊:

2023-11-30 72 瀏覽
與好友相伴😚當然離不開食好西我倆都愛日本菜🇯🇵入左元朗探店食「我媽家姐」前菜:🥢茶碗蒸刺身🥢白子🥢二座目🥢帶子天婦羅+赤海膽手卷🥢燒吞拿魚面珠墩壽司:🥢金目鯛🥢中拖羅🥢北寄貝🥢秋刀魚🥢鱈魚🥢牡丹蝦🥢腦天🥢海膽魚子杯🥢魚邊個人比較喜歡白子刺身,加上酸汁、薑、蔥花、蒜,食落Creamy,師傅話有養顏作用喔!😌中拖羅壽司,魚根幼細,肥美可口,藍寶石魚子醬置頂,令鮮味提升😃秋刀魚壽司,時節限令,添加薑、蔥花,令魚味更突出☺️魚邊壽司,超大一塊魚邊,將燒至金黃,迫出油脂,入口油脂豐厚無比😙海膽魚子杯,必食推介,有海膽、大量魚子、蝦製成,相當豐富,係呢到嘅經典之作😋最後仲有魚湯、甜品🥰相當滿足喔!鮨文📍元朗仁樂坊5號利發大廈地下E號舖

與好友相伴😚當然離不開食好西
我倆都愛日本菜🇯🇵入左元朗探店食「我媽家姐」

前菜:

🥢牡丹蝦
🥢腦天
🥢海膽魚子杯
🥢魚邊

秋刀魚壽司,時節限令,添加薑、蔥花,令魚味更突出☺️
最後仲有魚湯、甜品🥰相當滿足喔!

鮨文
📍元朗仁樂坊5號利發大廈地下E號舖