2022-09-25 46 瀏覽
🔮招牌蟹籽爆辣冷麵🦀元朗人氣蟹籽爆辣冷麵🔥 @very_spicy_cold_noodles ,必食推介,一試難忘!👍外賣打包番屋企,嘩一打開,芫荽多到脹爆咗個盒蓋,夾開D荽,蟹籽多到滿瀉呀!成層蟹籽舖滿哂係上面,要慢慢撥開先見到D麵!份量超多呀!夠哂兩個人食,每啖麵都有蟹籽,撈埋店家秘製冷麵汁,口感好正又滋味!冷麵有六種辣度:蚊仔辣,小辣,中辣,大辣,爆辣,爆爆爆辣.我咁小兒科都係試小辣就算喇!不過喜歡挑戰嘅你地,可以試最高級別,聞說真係辣得好爽!😜🔮爆炒雞軟骨🐔 店家用咗自家醬去炒,惹味香脆,穫氣十足,上面一樣舖咗一層蟹籽,送啤酒超正呀!!
🔮招牌蟹籽爆辣冷麵🦀

🔮爆炒雞軟骨🐔
招牌蟹籽爆辣冷麵
爆炒雞軟骨
題外話/補充資料: 小店餐牌仲有好多唔同嘅爆辣選擇,而且D食物名同海報都好有創意,值得一讚!
2022-05-30
招牌蟹籽爆辣冷麵