2020-06-18 984 瀏覽
🖤 近呢幾個月好少同🐼去港島食飯,不過為左呢間咁正既Restaurant & Bar 都係值得既!😍🖤 入到去裝修已經覺得好正👍🏼 "鬼佬涼茶"呢四隻字好吸睛👀🖤 黃金脆炸雞配甜雞醬 🍗 $92,四隻大大既炸雞,好香脆,表面有少少辣粉,有少少辣~ 🖤 雙籽三文魚籽三文魚他他配香脆雲吞皮 $148超愛食這個!😍😍 一壺三文魚他他有三文魚籽, 飛魚子籽, 三文魚肉等,自己加上超脆既雲吞皮食😋 每一啖都超好食~ 👍🏼👍🏼🖤 二十四小時慢煮伊比利亞叉燒,玫瑰露九龍園豉油皇鹵獅頭鵝肝配溫泉蛋,香噴噴豬油撈飯 $188個名好長😂 不過喺呢度必嗌!😍😍 超好食!係高級版暗然銷魂飯❤️ 叉燒好入味,每粒飯都好香🤤🖤 獅子山下手工啤 ($80/ 450 ml)嚟到呢度梗係要試吓手工啤,有成十幾款揀,一定有一款啱你口味😎🖤 Signature Cocktail 芝麻花生湯圓🥜 $118,你杯又係我期待咗好耐嘅Cocktail!上網見到之後就好想試🤩 睇落以為係甜品,其實個底係混合左whiskey同埋baileys,仲有好香芝麻味😍 面頭就係濃濃既花生忌廉奶泡🥜 加埋一粒小丸子,飲起上嚟好特別!推薦!

🖤 雙籽三文魚籽三文魚他他配香脆雲吞皮 $148

🖤 獅子山下手工啤 ($80/ 450 ml)

• 芝麻花生湯圓
  • 24小時慢煮伊比利亞叉燒,酒香獅頭鵝肝配溫泉蛋,香噴噴豬油撈飯