約咗好友聚聚,我哋兩個邊爐怪🤭揀咗去食雞煲火鍋,係佐敦站一出過對面馬路就係好方便,環境好闊落舒服,有卡位同埋圓枱。呢度係一個價錢任飲任食,先食雞煲再打邊爐,麻辣雞煲可無限添加,個雞煲🌶️好惹味,雞肉都幾嫩滑。食完雞煲可以再揀款湯底打邊爐,我哋叫咗⭐️胡椒豬肚湯底⭐️,湯底胡椒味幾香又唔會太搶口,豬肚夠淋身又唔會有陣臭味好好食😋火鍋配料有成80 款可以任點任食,下單後上菜速度都好快手,亦冇漏過單👍🏻另外有啲靚牛肉/ 蠔/ 蚌/ 帶子就需要額外收費。基本任食會送一份一次性「極品肥牛」,就算任食叫果D肥牛都質數幾好呀。✨必點火鍋配料推介:✨🔶手切肥牛🔶生猛海蝦🔶自家製韮菜餃🔶炸魚皮總括來說,晚市二百幾蚊一位任飲任食真係性價比高,咁多樣嘢食抵過自己買材料返屋企打邊爐,坐得又舒服😌,員工做嘢又快手。

✨必點火鍋配料推介:✨
🔶手切肥牛