黎食咗餐green meal💚講笑🤣純粹係樣樣野都係以綠色食材為主😜佢哋嘅嘢食同甜品都好得呀👍🏻咖啡同茶就不過不失啦👌🏻-🥑牛油果蟹肉意大利麵$148見到超多人推薦‼️作為牛油果控,我都係為咗依個pasta而嚟😬果然冇令我失望呀😍牛油果醬汁濃郁又creamy,而且蟹肉都比咗好多,值得叫呀👍🏻但如果要一個人食晒係會有啲膩,建議同人share😉-🌿香蒜芫荽蝦意大利麵 $98依個係lunch set價錢,會跟杯飲品💁🏻‍♀️我見依個pasta冇乜人介紹,而且我都冇特別鍾意芫荽,但為咗影相視覺效果就叫咗🤣竟然係意外地好食呀有驚喜,我都好鍾意🤩-芫荽同牛油果兩款pasta係好唔同風格,因為個芫荽醬係用油唔係cream,食落會light啲,同埋pasta會硬身啲有嚼勁😚所以建議好似我哋咁叫依兩款share就會啱啱好,可以食到佢哋各有特色🤤-🍰自家製開心果蛋糕 $78依個都係lunch set價錢,會跟杯飲品💁🏻‍♀️同時作為開心果控,我亦係為咗食依個cake而嚟🤣聽講數量唔多會好快賣晒嫁,好彩我依次食到晒我想叫嘅嘢呀開心🙌🏻依個蛋糕都好食🤤好濃開心果味而且又唔會好甜👍🏻原來中間仲有層脆脆,豐富咗個口感添

🥑牛油果蟹肉意大利麵$148

🌿香蒜芫荽蝦意大利麵 $98

🍰自家製開心果蛋糕 $78
依個都係lunch set價錢,會跟杯飲品💁🏻‍♀️
同時作為開心果控,我亦係為咗食依個cake而嚟🤣聽講數量唔多會好快賣晒嫁,好彩我依次食到晒我想叫嘅嘢呀開心🙌🏻依個蛋糕都好食🤤好濃開心果味而且又唔會好甜👍🏻原來中間仲有層脆脆,豐富咗個口感添,不過可能有少少已經濕咗冇咁脆,但整體都好滿意好推薦呀🥰
  • 開心果蛋糕
  • 牛油果蟹肉意粉