餐廳: 鮨文
資訊:

2015-07-07 3973 瀏覽
呢到我book左起碼4次先成功book到位的餐廳,幸好在我8月期限前book到位,可能心水清,定左個期限...果然冇錯,鬧埋今次情緒 ,應該唔鬧..今次冇餐牌,點了個鰻魚飯同廚師發板,有前菜,刺身,壽司同魚湯甜品,前菜係凍豆腐加溫泉蛋,蛋攪好食用好滑同好味,凍豆腐都唔錯再來茶碗蒸,又熱又滑刺身都新鮮,特別是蝦好鮮甜壽司也很好,飯不是一般醋米,應該師父改良過,各款都大件味鮮馬糞海膽迷你飯,海膽大件而新鮮,飯硬度適中鰻魚飯,鰻魚肉厚同皮脆肉嫩,很好味魚湯,好有鮮味但咸了一點柚子雪葩,好重柚子味,又甜又香總結用料新鮮,服務良好,師父用心制作
前菜
再來茶碗蒸
,又熱又滑
茶碗蒸
刺身都新鮮,特別是蝦好鮮甜
刺身
壽司也很好,飯不是一般醋米,應該師父改良過,各款都大件味鮮
壽司
馬糞海膽迷你飯,海膽大件而新鮮,飯硬度適中
海膽飯
鰻魚飯,鰻魚肉厚同皮脆肉嫩,很好味
鰻魚飯
魚湯,好有鮮味但咸了一點
魚湯
柚子雪葩,好重柚子味,又甜又香
柚子雪葩
總結用料新鮮,服務良好,師父用心制作
前菜
茶碗蒸