壽喜燒牛肉撈烏冬,牛肉嘅份量都好足夠,肉質鮮嫩又有牛肉味!😍掛滿壽喜燒精華嘅烏冬煙韌又彈牙,甜甜地,好好味😋💠究極の燒小燒團有4款唔同嘅小小燒飯團,魚籽飯團、蟹肉飯團、蟹膏飯團、明太子飯團😍😆我最鍾意嘅就係魚籽飯團,份量多粒粒晶瑩剔透😌入口甜甜香,鮮味十足😋燒飯團外層微微香脆,飯粒亦唔會鬆散😬💠雞皮串好邪惡🤩😛好好味😋雞皮燒得脆卜卜,食落口帶有雞油嘅香噴噴味道💠雞翼串燒雞翼皮脆肉嫩,燒完之後仍然保留到肉汁,好惹味🤤💠燒翠玉瓜味道清淡,但仍然爽脆多汁🫢💠帆立貝,質地變得厚實😌但食落口好彈牙,每粒都充滿鮮甜香味,好滿足😍💠北海道特選3.6牛乳💠原味波子汽水🎀😊餐廳舒適寬敞,上菜速度快😃裝修好特別,有一大棵仿真嘅櫻花樹,仲有燈籠牆,打卡一流,好似置身喺日本咁🤩😍餐廳仲設有榻榻米座位!店員服務態度好友善,抵讚👍🏻

💠究極の燒小燒團

💠雞皮串

💠雞翼串
燒雞翼皮脆肉嫩,燒完之後仍然保留到肉汁,好惹味🤤

💠燒翠玉瓜味道清淡,但仍然爽脆多汁🫢

💠北海道特選3.6牛乳

💠原味波子汽水