2022-06-05 1504 瀏覽
今日去咗汝州街搵施華洛閃石, 行到肚餓就喺附近搵嘢食, 見到 ❥⧽雪山冰廳 ❥⧽坐滿人睇嚟幾好食, 所以就入去喇。餐廳好多卡座位, 可以自成一角幾好。𓊈波士頓龍蝦叻沙摻摻𓊉喺冰廳都可以食到波士頓龍蝦好開心呀! 龍蝦肉厚爽口, 鉗位都好多肉, 叻沙份量好大碗, 有油麵同米粉, 配料仲有蛋, 魚片, 芽菜同豆卜, 大滿足!𓊈經典芝蛋牛肉漢堡配迷你肉醬意粉𓊉一見到就覺得個迷你肉醬意粉一d 都唔迷你, 又係大大份誠意十足。牛肉漢堡有驚喜, 估唔到裡面隻蛋係流心㗎, 一邊食一邊流d 蛋汁出嚟, 好好食。𓊈榛子醬西多士𓊉望住舊牛油喺西多士上面慢慢溶, 裡面充滿榛子醬, 再加埋一支任唧嘅糖漿, 成件事實在太邪惡喇。𓊈華田曲奇妙趣𓊉好大舊 cream 呀, 個底好多曲奇碎, 撈埋華田一齊飲, 個味道都幾夾。𓊈港式茶走紅豆冰𓊉用煉奶做底嘅紅豆冰唔會覺得太甜, d 紅豆係一粒粒唔會爛曬不過又軟綿綿, 好飲呀!𓊈鮮檸檬紅茶𓊉呢度嘅檸檬茶有好多片檸檬, 一d 都唔孤寒, 茶底濃度適中。✧✧ 整體食物同飲品都好好呀, 份量又足, 難怪2 點幾入去都坐滿人。

𓊈波士頓龍蝦叻沙摻摻𓊉

𓊈經典芝蛋牛肉漢堡配迷你肉醬意粉𓊉