🥂餐廳係利東街附近,地店好方便,餐廳環境好舒適,枱之間間距都好夠,無聊拍拖黎定家庭聚會都好適合🍽我地揀左2個set $288 per person🥗沙律:其中一個加左$38 要魚生沙律,同普通沙律分別在於多左切粒三文魚、油甘魚等,口感會豐富d。🍣前菜:刺身三款,有三文魚、油甘魚同炙燒過嘅劍魚每樣兩件。炙燒劍魚入口好香,劍魚肉質比較實。🍴另一個揀左新鮮南非磯煮鮑魚,鮑魚用上秘制醬汁燉煮,超級入味,鮑魚肉質彈牙又唔會太腍。🦀主菜揀左活鮮蟹鮑魚汁焗飯,以原煲焗煮,用LC煲上菜 ,一打開視覺同嗅覺都好有衝擊。🥘一大隻蟹同大量蜆鋪滿了煲面。焗飯用上磯煮飽魚汁焗煮,加上蟹膏嘅鮮味,食落超濃海鮮同鮑魚汁味,非常惹味!底仲會有d飯焦。肉蟹勁多蟹膏,而且好大隻肉都唔算少。👍呢個蟹鮑魚飯真係必食!🥞甜品:我地加左$68將雪糕升級蜜糖脆脆鬆餅。🍯鬆餅即叫即製,有三層,每層中間都夾左朱古力醬同honey crumbles ,再淋上蜜糖。🥞鬆餅口感鬆軟,朱古力醬味道偏淡,應該係怕蓋過蜜糖味。焦糖脆脆好香口。食埋呢個甜品真係超完美嘅一餐🍻Suntory draft beer $52🥂Caminos Chardon

🍽我地揀左2個set $288 per person

魚生沙律

刺身三款

磯煮鮑魚

🥘一大隻蟹同大量蜆鋪滿了煲面
活鮮蟹鮑魚汁焗飯

肉蟹勁多蟹膏,而且好大隻肉都唔算少。

👍呢個蟹鮑魚飯真係必食!

🥞甜品:我地加左$68將雪糕升級蜜糖脆脆鬆餅。

蜜糖脆脆鬆餅

🍻Suntory draft beer $52