2020-06-16 79 瀏覽
無啦啦同朋友興起出旺角,臨急臨忙用d餐廳優惠app搵食,最近經濟咁差,真係慳得$1得$1。居然比我搵到呢間之前想食,但嫌佢貴既麵館有買一送一Coupon,即刻book枱。晚上7點到達,當時入座人數唔多,但估唔到短短一個鐘,捧場客多到要等位!!!入座之後職員會送上一小杯魚湯暖胃,魚湯非常濃郁,而且一d都唔腥,就連怕腥味既朋友都表示唔錯。Twins魚之脆卷濃魚湯魚烏冬 (原價$72)三款小菜分別係柚子汁漬白蘿蔔、日本紫蕃薯仔、麻醬海帶,除左第一款之外,其餘都好味。之前見餐廳話佢地既烏冬係自家研發,特別在烏冬加入魚肉製成,所以特別彈牙且有魚味,中意食魚既我被深深吸引。老實講,呢個烏冬係我食過最彈牙既烏冬,味道似魚蛋,但唔會好鹹;個湯比之前果杯仔湯淡味少少,但都好飲。脆卷有兩款,深色脆身d,淺色就魚味濃d,兩款都好彈牙;中意濃味同好辣既朋友,可以沾少許自家辣醬,唔會太辣,但好有辣香。小食拼盤 ($98)新鮮炸出黎,蕃薯條夠甜有蕃薯味,外微脆入軟爛;粗薯條外脆入粉,配埋中間個黑松露醬,無得頂;雞翼香脆,食落有d孜然味,中意佢食落唔油膩。整體食物質素好好,食物又有驚喜,買一送一非常抵,份量對女仔黎

Twins魚之脆卷濃魚湯魚烏冬 (原價$72)
前菜

chopstick:Twins魚之脆卷濃魚湯魚烏冬

老實講,呢個烏冬係我食過最彈牙既烏冬
chopstick:Twins魚之脆卷濃魚湯魚烏冬

小食拼盤 ($98)

小食拼盤

整體食物質素好好,食物又有驚喜,買一送一非常抵,份量對女仔黎講應該好足夠,但男仔就可能差少少。
2020-05-29
用餐優惠