琴日係中環做完yoga 天氣又熱又焗真係好需要一杯又凍又解渴嘅飲品😣然後眼前就出現咗呢間黃色良心店💛輕時光 Take your time成間舖頭最吸精就係門口嘅粉色系打卡牆🤩上邊仲寫住舖頭嘅英文名 Take your time 😍提醒佢哋嘅客人喺香港咁急速嘅生活都要有時停低落嚟慢慢享受下😳🤫因為係第一次飲加上有太多選擇所以問左店員有邊款推介🤫店員話如果想飽肚啲可以簡果昔系 yogart smoothie 因為乳酪份量會比較多 會同水果撈埋一齊不過因為當日我哋啱啱食完野加上又做完運動所以就揀咗輕盈清新d嘅tea with yogart top 同水果茶🤤芒果熱情果優格蓋茶 ($38) :茶底可以揀桂花烏龍或者茉莉綠茶今次先試左綠茶底😌乳酪超香滑但又唔會蓋過水果嘅鮮甜成杯飲落好fresh但又唔會太漏👍🏻甜度岩岩好感覺好健康 好啱做完運動之後飲 🤤超級水果茶 ($38) :超級超級超級大杯😱😱😱仲要差唔多半杯都係生果黎 勁足料呀😱有蘋果、橙、火龍果、菠蘿、熱情果同檸檬飲完哂之後仲可以當生果杯咁食埋😍以呢個價錢嚟講真係好抵飲🤤
琴日係中環做完yoga 天氣又熱又焗

感覺好健康 好啱做完運動之後飲 🤤

超級水果茶 ($38) :
超級超級超級大杯😱😱😱
仲要差唔多半杯都係生果黎 勁足料呀😱
有蘋果、橙、火龍果、菠蘿、熱情果同檸檬
飲完哂之後仲可以當生果杯咁食埋😍
以呢個價錢嚟講真係好抵飲🤤