2020-09-19 518 瀏覽
一直都好想黎「梔子」試下 不過呢度實在太受歡迎喇 次次夜晚黎到都full booking 今次清annual leave放閒日 終於都有機會係下午茶時間黎試下呢間超人氣cafe喇!裝修睇得出花左唔少心思 收文青風小清新路線 非常適合影美美照用打卡呃like 亦好適合坐低傾計咖啡到喇 連餐具都好別緻牛油果蛋比高三文治 $88好好味好想再食! 牛油果同芝士醬同雞蛋簡直係絕配!蛋仲係流心添呀!值得一讚既係沙津既份量唔少 又牛油果又多菜 感覺清新健康!黑醋雜菌意大利粉 $88配料好多 而意大利粉口感好好 好彈牙 黑醋味唔會過重 但佢既存在令成個意粉生色不少 亦能減低油膩感 試完之後 真心明白點解佢佢既人氣咁高!下次想再黎食多次佢個牛油果蛋比高三文治同試試佢d cake呀!

咖啡到喇 連餐具都好別緻
牛油果蛋比高三文治

牛油果蛋比高三文治 $88
值得一讚既係沙津既份量唔少 又牛油果又多菜 感覺清新健康!
黑醋雜菌意大利粉
黑醋雜菌意大利粉 $88