2024-03-28 122 瀏覽
星期日工人放假,同家人去左呢間餐廳試味。之前經過呢間餐廳好多次都冇入過去,終於有機會食。首先叫左個crab cake, 蟹味好濃都吾錯。之後叫左個rib eye 12 oz,個扒有啲鞋,不過有牛味,加左啲鹽都幾好食。啲薯條都炸得好脆,鹹鹹地唔錯!不過稍微有點貴。見到open rice有人推介個lobster combo 當然要嗌嚟打下卡,叫左個新疆蒜味mild 辣 都有啲辣,好彩冇叫medium。 個汁幾好味,粟米都好入味,蝦同八爪魚仔都有好多隻,味道正常。龍蝦個頭好大,肉就吾太多。呢啲食物最啱送啤酒食,所以我地叫左三杯啤酒,都幾過癮。埋單1600蚊左右,係有啲貴,不過間吾中一次無所謂啦!