2020-04-18 193 瀏覽
同朋友去食打邊爐,因為想食下日式既Shabu Shabu, 比相像中一般!由openrice訂位,因為有8折優惠,選了$278套餐,可以揀選一人一鍋或者大鍋!湯底原來要另收費的,大家要留意,我跟朋友沒留意原來黑松露牛奶鍋要收$98/位 ,如果一個大鍋就平好多了!因為我們3個人有2位都選黑松露牛奶鍋,感覺上蠢了😫另一位朋友選辛豚肉鍋加$18!最抵之選!火鍋配料:牛不太特別有牛味,豚肉還好跟黑松路牛奶好夾,雞肉普通,出面自助丸類及菜類都沒太大驚喜😂串燒:Overcooked 叫左一轉,都唔係再想叫😂自己試吓啦甜品:蛋糕見到好乾,唔敢食,雪糕綠茶味正,加朱古力做脆皮唔錯唔錯飲品:選擇小,全部甜既飲料,冇茶類,呢個需要改進下,得芬達,可樂,七喜,檸檬茶,清涼茶,酸妹湯等等埋單每人$314左右,呢個價錢可以有好多選擇,如果唔揀貴湯底就會非常抵食。要讚既係服務員好好禮貌,而家好小有咁熱心既服務員了。

另一位朋友選辛豚肉鍋加$18!最抵之選!

火鍋配料:

串燒:

Overcooked 叫左一轉,都唔係再想叫😂自己試吓啦

甜品

蛋糕見到好乾,唔敢食,雪糕綠茶味正,加朱古力做脆皮唔錯唔錯

飲品:

要讚既係服務員好好禮貌,而家好小有咁熱心既服務員了。
黑松露牛奶鍋