餐廳: 天 · 悠蔬食
資訊:

2021-05-14 123 瀏覽
小妹好耐無打食評,疫情下真係少左出街食飯,今次同朋友揀左呢間小店,轉下口味試下特色既素菜先😌😌主要係想揀荃灣區既餐廳,方便大家食完搭車返屋企,咁岩又見到優惠話食滿$200用OP PAY可以減$50,所以二話不說就訂左枱喇😅😅餐廳環境簡約(忘記拍照),本來想食招牌既彩虹健康沙律,點知職員話賣晒(晚上7點已經無得供應),即時有點失落囉😓😓小妹叫左3個餸,分別係黑松露薯蓉大啡菇,百合杞子豆乳浸時蔬和悠蔬食小食拼盤。推介呢個大啡菇,咬落好juicy,薯蓉焗完香口,Yummy😋😋賣相無咩特別,但味道不錯,值得試試☺☺菜名令小妹覺得係招牌菜,感覺就一般但都香脆既😉😉整體感覺不錯,但覺得價錢略為貴左少少囉😅😅

黑松露薯蓉大啡菇

百合杞子豆乳浸時蔬

賣相無咩特別,但味道不錯,值得試試☺☺

悠蔬食小食拼盤

菜名令小妹覺得係招牌菜,感覺就一般但都香脆既😉😉

整體感覺不錯,但覺得價錢略為貴左少少囉😅😅

2021-04-19
用餐優惠