2020-02-23 144 瀏覽
男朋友生日,揀左間特別小小嘅餐廳,仲係黃店。餐廳入面有一大隻連豬,10月1有提供食物同地方比手足添。餐廳地點的確唔就腳,喺東華醫院附近,但唔難搵嘅。一入去有啲焗,冇開冷氣,不過之後有開返,ok嘅。點餐唔喺位點,要行落去cashier到嗌嘅。餐具亦都係自己拎,不過有少少污糟,仲有食物殘渣喺隻碟度。一叫完等大概5分鐘就開始上菜,仲上得幾快添。小食性價比非常之高,一啲都唔貴,而且質素OK。 炸蕃薯條,芝士忌廉菠菜苗,同芝士溫泉蛋大啡菇都好味、推介。 到主菜,法式豬鞍架係慢煮,有肉汁得黎外脆內軟,超正!但法式油封鴨脾唔係慢煮,好乾,而且仲有羶味 有啲失望 慢煮紅酒梨配意大利雪糕賣晒冇得叫,叫左朱古力撻。朱古力味濃嘅,但賣相一般我就冇影相了。訂位之前見過有食客可以喺甜品上寫字,我都有request,但上嘅時候冇寫到,咁就算啦⋯⋯總結,菜式唔多選擇,食一次就夠了。除左鴨脾,其他我都推薦的~

一叫完等大概5分鐘就開始上菜,仲上得幾快添。

小食性價比非常之高,一啲都唔貴,而且質素OK。
炸蕃薯條,芝士忌廉菠菜苗,同芝士溫泉蛋大啡菇都好味、推介。

有啲失望

炸蕃薯條