🥹想再去😚bookmark左勁耐 本來為甜品而來 但食完覺得主食都咁高質 同平時食到嘅泰國菜味道明顯唔同🤩in a good way!! 地道到好似飛左去泰國食咁🤤文末講慳$ tips🌟🇹🇭泰式珍珠奶茶刨冰 Thai Milk Tea Bingsu (Add-on $38)非常濃郁嘅泰茶味🥰!! 食極都有茶味啊🥹成個係啡色 零白色冰😆唔會剩甜 建議食呢個 唔飲泰茶🙊🍗泰北香烤雞扒配特製酸辣醬汁 Gai Yang ($138)好厚肉地嘅雞🤪咬落juicy又香 整體唔算特別驚喜難忘🌟🥗🐷豬肉碎生菜包沙律 Larp Moo (Add-on $58)起出望外🤤豬肉酸酸辣辣 落左適當香料 洋蔥🧅最特別有埋豬皮 幾爽口 估唔到連口感都elevated左🌟🥥椰子雪糕 Ice cream guti (Add-on $38)似食椰奶gelato!!😍上面有粟米🌽花生粒🥜椰味濃厚 仲有椰肉🥥🧋泰式奶茶 Thai ice milk tea好甜🙈🙈💰慳錢tips💰lunch set抵好多 可add-on其他餸/dessert🥬🐷🍧portion會細d 但可用正價價錢試多幾款💁🏻‍♀️
Thai Milk Tea Bingsu
Gai Yang