餐廳: FireBird
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
見到好多人都話黎呢到要用自己既肚腩黎滅火,緊係要黎見識下,有幾hot🤤🤤睇到你花多眼亂既menu, 如果人多,真係樣樣都叫下,包你有驚喜😍😍佢哋嘅坐椅都比較高,所以幾多坐bar台feel😎 relax既音樂同暗小小既燈光,加上店員既悉心照顧,呢餐飯真係食得好開心🤩🤩呢個火焰海鮮燒盛合有一隻大蝦,一粒肥美帶子( 分開咗一半),同一隻大蠔。店員先會幫你將d酒均勻地淋係隻雞脾上,再點著佢,睇到果下都嘩左出黎,洗唔洗咁"on fire",真係好好好大火呀😂😂燒完有陣陣既海鮮香味,好正呀🤤🤤而且三種食物都好新鮮,好鮮甜<3夠哂爽口,份量黎講,佢地都好大隻嫁~~!又黎多個燒燒燒~ 而且呢隻係西班牙嘅新鮮雞!!好juicy🤤🤤雞腿燒過之後,雞皮仍然好香脆,而且雞肉仲好嫩滑。但要留意,燒之前記得坐開D呀,因為佢地會淋D酒喺雞腿周圍,又係一點火就著嫁喇~!🤩🤩 而且佢哋個椰菜係生嘅,燒完之後唔會覺得好乾,重幾juicy添❤️雞髀上面仲落咗啲辣椒蒜香粒,唔單止有酒嘅香味,仲有蒜香嘅味道,辣辣地非常之惹味🤤燒好咗之後,店員會幫你將啲雞髀肉剪開一舊舊😙而且係師傅人手將啲雞髀去骨,雞骨上面一啲肉都冇,去得

魔鬼火焰原隻雞腿

燒好咗之後,店員會幫你將啲雞髀肉剪開一舊舊😙
魔鬼火焰原隻雞腿

而且係師傅人手將啲雞髀去骨,雞骨上面一啲肉都冇,去得非常之靚,手法非常之利落😎

牛油果熟透既,所以食落都幾creamy,加上脆卜卜嘅魚子包圍住,口感好有層次,壽司飯都唔會太鬆散🤩🤩 飽肚之選😏
牛油果加洲卷

火山熔岩鮭魚卷  $98
火炙過之後,紫菜更香脆,仲有D焦香。佢既外型就好似一座活火山咁,食落係暖暖地<3粒粒都咁飽滿既飯粒 同 油炸既鮭魚,夾埋D漲卜卜魚籽 同 蔥花,同埋 炸蔥絲 等等,造成火山既樣出黎,好味!!😙😙
火山熔岩鮭魚卷

而且佢哋另一半招牌菜係即燒和牛,只要你話畀佢聽你想要幾多重既和牛,之後會根據你要嘅份量而去計返個價錢,可以一試呀😍 而且中間嘅過程,我哋不停要求上菜前俾我哋影相先好點火😅😅店員都好有耐性,仲喺我哋影相時候講解返畀我哋聽,真係好好服務呀🤩🤩
牛油果加洲卷
火山熔岩鮭魚卷