2017-10-25 617 瀏覽
一碗好麵,最重要當然系要有好湯配搭啦!『好湯好麵』就完全可以講羅足100分!完全無味精,店內有14款湯麵,每一個都可以吾同湯底,各有特色!真心值得推薦👍👍👍本人真心好小食麵,因為食野比較慢,吾鍾意麵好快會漲既感覺!但『好湯好麵』選用既陽春麵,比我影完靚相再慢慢食都無個種漲漲既感覺!真好!今日我選左一個『黑口黑麵』好特別😍由名字到麵色!店員貼心服務真系好sweet!😍俾左一條好sexy既小圍裙我!怕我食麵既時候會吾小心整污糟!飲品方面試左個冷凍烏龍茶!茶味清,吾錯!甜品試左個蘋果雪葩!真系好味到暈!大愛💓 今日幾個朋友食,點既食品吾算多!下次要再黎試其他!新張優惠仲有9折添!吾錯!值得推薦!
一碗好麵,最重要當然系要有好湯配搭啦!
冷凍烏龍茶
黑口黑麵