2020-08-28 28 瀏覽
聽朋友講知道麵麵係一間手工魚麵店,每日新鮮製造, 咁特別一定要試下。 佢有魚麵同魚烏冬,天然不添加防腐劑, 魚湯湯底又濃又鮮甜,有豐富嘅維他命A & D + DHA 同蛋白質,真係非常美味又健康。😍Order咗:安格斯牛肉濃魚湯魚烏冬、明太子雞翼、魚之脆卷配薯條 、熱水果紅茶、凍朱古力、同埋加多一隻溫泉蛋。個魚烏冬魚湯底真係好出色,超級有魚嘅鮮味 ,完全可以提升成碗烏冬嘅層次。另外安格斯牛肉唔使多講都知道係好淋好有牛味,牛肉配烏冬亦都係我喜歡嘅配搭。明太子雞翼就啖啖肉而且雞翼外邊皮脆,完全可以包到入邊雞肉同餡料嘅鮮味。魚之脆卷就好香口好脆,啱曬小朋友嘅味道,襯埋薯條真係冇得輸。溫泉蛋就一貫水準。最想推介嘅係熱水果紅茶,估唔到個茶味都好出,生果嘅fresh亦有,悠悠夏日嘆返杯熱嘅水果茶都會好relax。

Order咗: