餐廳: 元気寿司
資訊:

2023-02-14 266 瀏覽
朋友話春節開運要食鮑魚(包你年年有餘)🤭🤭,俾佢講到我心思思……本身都係鮑魚控 😂😂 咁啱經過樂富店,又俾我睇到元氣今日做緊半價帆立貝😍+富貴鮑魚雙味🤩即時有種幸福double up嘅感覺🥳🥳! 門口職員好有禮貌,主動問客人有否需要紙袋放口罩,雖然只係隨便一問,已反應到服務態度👍👍其實食咁多次元氣都冇寫過食評,因為都係醫肚為主(冇興致寫) 🤣🤣但今次嘅富貴鮑魚雙味都算特別,有兩種煮法,一件以日本醬油、清酒🍶及味醂慢煮,味道較清,另一件用甜醬油調味,兩種風味各具特色! 口感都吾錯,彈牙,易咬有𡁻口😋😋
口感都吾錯,彈牙,易咬有𡁻口😋😋