我又去左堅尼地城啦,今次就係去左好多人都去過既海邊Cafe - % Arabica😍上次黎都係takeaway,今次好好彩,星期日都係即刻有位,可以慢慢影下相,寫下食評😝‣ Iced Latte($50)我選擇左帶nutty味既咖啡豆,咖啡同奶比例合適,nutty味道都幾突出,鮮奶香濃順滑,整體黎講幾好飲😍配埋呢個無敵大海景,真係好寫意☺️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟堅尼地城呢間分店就係海邊,坐係樓上位置就好似坐係個海隔離咁好舒服好放鬆😘裝修十分簡約舒適,而且佢地既咖啡真係幾特別幾好飲,會回購😋唯獨餐廳座位好少,週末既話真係幾難搵位~💰Total: $50 (無服務費)📍% Arabica西環堅尼地城爹核士街1號裕福大廈地下G04號舖*全港多間分店

‣ Iced Latte($50)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

💰Total: $50 (無服務費)
📍% Arabica
西環堅尼地城爹核士街1號裕福大廈地下G04號舖