餐廳: Lucky Ristorante
資訊:

2022-07-16 140 瀏覽
唔知lucky定唔lucky😂我又有得坐最舒服嘅卡位! 但冇得坐喺靚靚花海下面同美人共進晚餐😗不過有靚人同埋靚嘢食~已經夠IG-able🥳<<Lucky’s 西日小食拼盤>>($208)唔止好多種類好多元化,色彩仲好繽紛! 未食已經心心眼,胃口大開😍🥭芒果蟹肉撻就最啱我超甜嘅芒果肉同咸香味濃嘅蟹肉,味道好有層次之餘…果肉上面嘅三文魚子,一咬就咇晒啲汁出嚟! 撻底又香又脆! 估唔到細細一啖有咁多驚喜🙌🏻🥑帶子牛油果他他就同佢啱啱相反粒帶子大到我哋切開四啖,慢慢嚐鮮😋酸酸哋嘅牛油果他他好醒胃🤟🏻芝麻雞翼同唐揚魷魚都好深得我心🫶🏻特別喜歡唐揚魷魚嘅炸皮唔厚,酥脆彈牙🐙如果雞翼再多兩隻就好喇!而家一人一隻,到喉唔到肺🤭什菜杯配酸忌廉就….即係有唔多款嘅蔬菜條,原汁原味,俾你點忌廉食~ 另類沙律😂🥗<<安格斯至尊薄餅>>($158)手工餅底煙韌有嚼感🍕批底滿佈微酸嘅番茄醬,中和芝士嘅油膩感!安格斯以肉碎形態鋪滿批面,配埋火箭菜,非常豐富!我哋嗌得唔多嘢食,但係個pizza咁大~我哋都食唔晒🫣🫣
唔知lucky定唔lucky😂
不過有靚人同埋靚嘢食~
已經夠IG-able🥳
Lucky’s 西日小食拼盤

<<Lucky’s 西日小食拼盤>>($208)
🥭芒果蟹肉撻就最啱我
超甜嘅芒果肉同咸香味濃嘅蟹肉,味道好有層次之餘…

🥑帶子牛油果他他就同佢啱啱相反
粒帶子大到我哋切開四啖,慢慢嚐鮮😋
酸酸哋嘅牛油果他他好醒胃🤟🏻

芝麻雞翼同唐揚魷魚都好深得我心🫶🏻
特別喜歡唐揚魷魚嘅炸皮唔厚,酥脆彈牙🐙
如果雞翼再多兩隻就好喇!
而家一人一隻,到喉唔到肺🤭

什菜杯配酸忌廉就….
安格斯至尊薄餅

<<安格斯至尊薄餅>>($158)
手工餅底煙韌有嚼感🍕
批底滿佈微酸嘅番茄醬,中和芝士嘅油膩感!
安格斯以肉碎形態鋪滿批面,配埋火箭菜,非常豐富!
我哋嗌得唔多嘢食,但係個pizza咁大~
我哋都食唔晒🫣🫣
2022-07-04