2020-05-25 1113 瀏覽
上次晚市同朋友食過都覺得唔錯,今日就同佢黎食個下午茶先xpp茶市由兩點半開始,當中有十多款不同配搭既優惠茶餐平均都係廿幾三十蚊,價錢相當貼地!!!就算今日係平日都有唔少人流,我地都要拎票等左陣先有得入坐~~睇左一輪,我就決定要個肉鬆蛋餅配蕃茄通粉餐,朋友就嗌左個紅燒鹽酥雞扒米線轉蕃茄濃湯(+4蚊)~~除此以外,我地仲要左一份滷水拼盤share食:)呢度上菜既速度都好快,唔洗十分鐘就經已齊曬食物,可以開動啦~~~~蛋餅可以揀要火腿或者肉鬆做餡,我就要左肉鬆,份量都不少,每啖都食到微甜既肉鬆😊😊配上既通份雖然唔係大大碗,但都絕對唔係迷你size,食完件蛋餅之後再食通粉,頓時覺得今晚個餐都唔洗食xpp而朋友都話佢個米線份量幾多,完全唔覺得係茶餐份量,似係其他地方既午餐份量!!個滷水拼盤都好豐富~~最愛又淋又入味既牛肚:)朋友跟餐加3蚊要左杯凍既梅子綠茶~我就跟餐補錢要左杯仙氣水果茶!味道夠fresh又解渴,夏天飲真係一流 :)

茶市由兩點半開始,當中有十多款不同配搭既優惠茶餐

平均都係廿幾三十蚊,價錢相當貼地!!!

除此以外,我地仲要左一份滷水拼盤share食:)

個滷水拼盤都好豐富~~

最愛又淋又入味既牛肚:)

朋友跟餐加3蚊要左杯凍既梅子綠茶~

我就跟餐補錢要左杯仙氣水果茶!
味道夠fresh又解渴,夏天飲真係一流 :)
下午茶