主打嘅係一餐就有靚靚嘅牛肉同美味養生嘅湯底!🤗相馬滋補花膠雞湯第一睇到相馬滋補花膠雞湯,我心裏已經嘅聲音話:呢個湯應該會好養生嘅!🌟果然,一嘗先知,一飲落去嘅感覺真係好rich!😋湯底滿滿嘅都係好滋潤好養生嘅花膠,而且佢們越煮湯底越有味,真係非常值得試吓!👏極尚龍蝦蒸海鮮其實相馬日式火鍋做龍蝦嘅手藝真係好出色,你會好難找到其他火鍋店做得咁好!😆口感豐富而又甜美,令你想再多食幾口,絕對係必試嘅一款菜式!👍美國特選牛肩胛我哋黎到第一個前菜,美國特選牛肩胛, 哇!, 實在太肚餓,點食都係要快點先! 😄牛角儲得好活潑,微炸,金黃酥脆,簡直開胃!👌芝士龍蝦湯茶碗蒸你有冇見過茶碗蒸嘅名入面都含浸龍蝦呢?🤪我哋居然就見識到呢種新鮮嘅烹調方式喇!味道同平時煮嘅區別唔大,但係芝士同龍蝦嘅搭配更係一級棒!優質雞腿肉再然後嚟就係我哋嘅重頭戲啦!💃優質雞腿肉真正好食到一個極點!食落去嘅雞肉味實在太香了,連汁嘅都可以話係絕美!一試即知,唔駛任何嘢加料,已經好滿足!😌😉以上就係我今日激推嘅幾款菜式,雖然我只係分享咗一部分,但相信更多美味仍然等緊你去嘗試!下次再見!👋
主打嘅係一餐就有靚靚嘅牛肉同美味養生嘅湯底!🤗
相馬滋補花膠雞湯