2019-05-14 317 瀏覽
班fd突然興起想開P,搵黎搵去都係party room,但另外再搵到會又煩,卒之俾我地搵到間有野食有野玩又唔限時既cafe一入去就見到呢個擺滿群體遊戲既corner,可能係新開既關係,全部都好新淨。剩係卡片game都好多種類,當然唔少得大富翁、層層疊同uno除左一人餐外仲有專for多人既派對set,$129-159有野飲有小食有主菜,最重要無限時,可以慢慢坐邊食邊玩一行四人可以選擇兩款飲品,我地揀左是日特飲青蘋果菠蘿同柑桔檸檬。柑桔檸檬酸酸地冰冰涼涼好解渴,青蘋果菠蘿蘋果味較重,味道偏甜,唔夠仲有得refill前菜係沙律,感覺健康啲~蔬菜新鮮爽口,配上芝麻醬更易入口。小食有八款咁多,好大堆頭豬頸肉爽彈薄嫩,點上酸甜醬解膩,食落更清爽;蜜糖雞翼雖然唔算太大隻但夠甜夠香口。珍寶size既大蝦炸到金黃香口,食落脆卜卜,蝦肉彈牙不霉。第一次食淋上章魚小丸子醬汁既日式餃子,估唔到又幾match喎,比起點醋更惹味薯條係粗薯,外脆內綿芝士同忌廉汁調配均勻,芝味濃郁,口感好creamy,令薯條生色不少估唔到有咁多海鮮海蝦、青口、魷魚夠大隻,鮮美彈牙。意大利飯濃稠適中,飯粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食

田園沙律配日式芝麻醬

前菜係沙律,感覺健康啲~蔬菜新鮮爽口,配上芝麻醬更易入口。

小食有八款咁多,好大堆頭

吉列珍寶蝦
珍寶size既大蝦炸到金黃香口,食落脆卜卜,蝦肉彈牙不霉。
日式餃子

無得輸芝士薯條

薯條係粗薯,外脆內綿

黑松露海鮮意大利飯

估唔到有咁多海鮮
海蝦、青口、魷魚夠大隻,鮮美彈牙。

意大利飯濃稠適中,飯粒大粒有咬口,而且菇菌味十足,食落好香口。
鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
焗飯亦不遜色,粒粒分明既蛋炒飯鋪上豐富芝士焗至微溶,味道鹹香酸甜,惹味十足。
鮮茄焗招牌香茅豬扒飯
豬扒切塊碎上,易食之餘又易分,好細心

快樂既時光過得特別快,邊食邊玩唔經唔覺就過左大半日
2019-05-13
田園沙律配日式芝麻醬